Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2011, 17:56   #8
Deinonychus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sadece eğitimli olanlar*

Dediklerine acikcasi katilmiyorum, yok japonyada boyle yok turkiyede boyle vs vs .. Japonyada herkes kitap okuyorda,türkiyede herkes mahallede gecen kiza nasil ama diye mi soruyor? Bence cok manasiz bir aciklama olmus.
Ama su dedigine de katiliyorum;
egitim ailede baslar, ama cocukta biter. Yani sen ister japon ister baska memleketli ol eger cocugun icinde varsa zaten kendiliginden basari gelir.
Kiyaslama isine gelicek olursak,malesef bu dünyanin heryerinde, seni rekabete sokma cabalari vardir ailelerin,ama bununda kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum herkes oglunu iyi bir yerlerde gormek ister sonucta. Tabi simdi sorucaksin yani bu dogrumu? tabikide degil ama yapicakda birsey yok, agzi olan konusur..
Para konusunada deginmek istiyorum; para tüm ulkelerde seninde dedigin gibi ''Paranın gücü bilginin yüceligini ezmiş vaziyette''..
''ne kadar para kazaniyorsun'' mevzusu sadece turkiyede degil , tanidigim tum yabanci arkadaslarimin ailelerinde de olan bir sorun .. Malesef seni mutlu oldugun bolumde okudugunu gormek istermiyorlar,aksine mutsuz ama bol para kazanacagin bir meslekte okumani tercih ediyorlar.. Buda tabiki bizler icin talihsiz bir durum.

Iyi forumlar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan