Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2011, 03:40   #1
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
IRCServices Db Temizlenmesi.

Merhaba, Firma Makinamıza dün optimizasyon işlemi yaptırdım ve hala kontrol ediliyor fakat 24 saat sürmeyen bu çalışmadan sonra ircserviceslerin tümü yeni kurulmuşcasına tüm db dosyaları sıfırlanmış haldeler acaba buna sebep ne olmuş olabilir, kullanılan sürüm ircservices-5.0.59 ve ircservices-5.1.21 sunucuya reboot attıkdan sonra services db lerinin gitmesinin sebebi hakkında fikri olan varmıdır acaba.

SSH 'ye Root olarak giriş yapıp müşteri hesaplarında unreal ve ircservicesleri aktif etmiş olmamızdan kaynaklı ircservices dosyalarını sıfırlamış olmamız mümkünmüdür, çünki root düzeyinde giriş yapılarak ssh den müşteri hesaplarına girilip çalıştırılmış servicesler proccess lere baktığımda root kullanıcı adıyla kalışıyor ircd ve servicesler killedim ve tekrar müşteri hesaplarına direk kendi şifreleriyle ssh den giriş yapıp aktif ettiğim sunucularda dblerin silinmemiş olduğunu görüyorum, bu durumlada ilk kez karşılaştım fikri olan varsa bu konuyla ilgili yani root olarak sshden girip müşteri hesaplarında başlatınca sıfırlaması hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı.

Konu SeYH_SaMiL tarafından (27 Eylül 2011 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver