|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şanslı insanım ben, annem hep öyle der. Ben hiçbir zaman inanmadım aslında şanslı olduğuma, ne şansı ya! Sonra bir gün dedim ki, şanslısın be kızım, şanslısın. Konuştukça alıştığın, alıştıkça bağlandığın ve bir yerlerde hep sevecek olduğun bir Aze var.. Şanslısın kızım, çünkü en kötü zamanda yanında hissedebileceğin bir el var omzunda. Şanslısın kızım, çünkü içini rahatça dökebildiğin, az insana güvenilmesi gereken bir devirde, az kesimden olan Aze'ye güvenebilliyorsun. Bu kendini biilen, cesur, sevgi dolu, eh bazen melankolik, durgun zamanları olan, biricik kelebeğimi iyi ki tanımışım. Doğum günün kutlu olsun, Ate'sinin Aze'si. İyi ki varsın. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin yanında nedense melankolikliğimden eser kalmıyor,
Gülümsemek istiyorum ne zaman seninle konuşsam,
belki gökyüzündeki kara bulutları dağıtmak istiyorum seni güldürüp,
belki yağmurlarını dindirmek istiyorum sağanağa çevirmeden.
Ben de baya şanslı bir hatunmuşum huh !
Aze'sinin biricik Ate'si (:
Kelebeğim (:
Sen hüznüme kanat çırpıp onu dağıtmaya devam ettikçe ben her zaman iyi ki Melis'i tanımışım diyeceğim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ve Angelus canım,Galatasaray,Axim,Ashriel,Asi,Nur ve uzaktan uzağa sevdiğim Yağmur (: Hepinize çok ama çok teşekkür ederim..