Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Forumda ki en eski arkadaşlarımdan. Sevdiklerimden...
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aynı apartda kalıyorduk. Arada ziyaretime gelir ciğer. (;
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Farklı birisi. Çok fazla tanıma imkanı bulamasamda severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Toprak oda angaralı. folklöre yatkın kardeşlerden (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müüüüüüdür...
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Profil ziyaretcisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim müdürü. Sağolsun hal hatır sorar vefalıdır. Bu arada dün adapazarı ve sapancadan geçtim (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Profil ziyaretcisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kardeşgillerden. Bi var Bi yok (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benim için anlamlı benim için değerli olan arkadaşlarımdan.
|