Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2011, 15:29   #695
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Forumda ki en eski arkadaşlarımdan. Sevdiklerimden...
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aynı apartda kalıyorduk. Arada ziyaretime gelir ciğer. (;
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Farklı birisi. Çok fazla tanıma imkanı bulamasamda severim.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Toprak oda angaralı. folklöre yatkın kardeşlerden (:
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müüüüüüdür...
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Profil ziyaretcisi.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim müdürü. Sağolsun hal hatır sorar vefalıdır. Bu arada dün adapazarı ve sapancadan geçtim (:
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Profil ziyaretcisi.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kardeşgillerden. Bi var Bi yok (:
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benim için anlamlı benim için değerli olan arkadaşlarımdan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat