Cevap: O'na de ki;
Evet haklısın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben öyle büyük bir şey değilim belki. Ama bir gülüm... İnsanlar beni övseler de bir gülüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. övmeseler de. Herkes benim için deli olsa da bir gülüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yanıma hiç kimse uğramasa da. Sadece bir gül. Dedim ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. büyük bir şey değil... Ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gül ne demek bilir misin sen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dostum?
Gül Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. özgürlük demek! Başkalarının övgüsüyle varolmamak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yermesiyle yok olmamak demek. |