Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2011, 15:31   #13
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 59. Hafta Çok Bilmiş ''esekherif''

-Kendimi tarif etmekten hiç hoşlanmam, herkes farklı görebilir
-Nasıl bir yapıya sahibim? hımm Şair demiş ya, ''bazen kendine aşık bir deli fırtına, bazen fırtınalar önünde sürüklenen bir kuru yaprak''
-Kin tutarmıyım? evet, kin tutarım, yapılan kötülüğü asla unutmam aşşalık bir fil gibi ! nihahaha!
-Kedi besledim çocukluğumdan bugüne kadar, kedilerin ayrı bir yeri vardır bende ! kedi fetişisti !
-Bunaldığım da , tek başıma arabayla süratli yaparım!
-Komşu teyzelerin camına taş atarken, meruşe teyze (80 yaşında) bikinili görmüştüm! Sigaramı izmaritiyle yutmuştum! ( beş yaşında sigaraya, altı yaşında içkiyei 7 yaşında tavukları kovalamaya başladım)
-Çocukluğum da lanet bir çocuktum ! Beni hiç kimse sevmezdi, ben de onlara bayılmazdım! ( Ne o çocukluğuma mı ineceksin! )
-Komşuların çiceklerine işediğimi söylerler, ben hatırlamıyorum !
-En mutlu olduğum anda yanımda olmasını istediklerim elbette ki ailemdir.
-Sinirliyim! sinirimi sana göstermek istemem! fena üzülürsün ! elenirsin!
-Küfür nedir hiç bilmem, ağzımdan çıkan en kötü söz güldür!
-Sevdiğim insanda olması gereken yegane şeyin '' İzzet ve Şeref'' olmasıdır.
-Birinden nefret etmem çok kolay olmaz, çok humanistim bu konuda.
-Nefret ettiğimi nasıl belli ederim? hımmm mimiklerim, konuşma tonum, bakışlarım ki, bunu herkes anlayabilir sanırım.
-Bir bayan arkadaşım sen ''Aşk'' olmadan yaşamayazsın demişti. evet çok aşık oldum. Hayatım da çok kadın da oldu, aşk nedir sorsanız emin olun hiç birşey söyleyemem. Adama demişler; Baldan tatlı. Adam da; ben bal yemedim ki demiş. Aşk cidden öyle birşey sanıyorum. ben tatmadım. Aşk'ı tadamayan onlarca kitap ve şiir okudum. hiç biri de aşk'ı yazamamış.''aşk yazılmamış olsa bile adımın üzerine adımı aşkın üstüne kendim yazarım'' İsmet özel gibi düşünüyorum bu konuda !
-En Büyük aşk dediğim, Elif'im...
-Kızlar hakkın da görüşlerim ? hımm Onların nesi var böyle ha !
-Erkekler hakkın da ? Onlardan nefret ediyorum !!!
-En büyük idealim .. ? İdealist biriyim.
-Şu an da olmak istediğim yerdeyim, geriye dönüp ah vah etmeden!
-Çocukluk hayalim, Bütün insanları peşimden sürüklemek! Tanrıyım ben!:p
-Hangi çizgi film ? hımmm Simpsonlar sanırım ! Heidi'nin lanet büyükbabasından nefret ediyorum !
-Yapmak isteyip yapamadıklarım? hımm Tibet , kudüs, meksika(Maya köyünde) da birkaç yıl yaşamak. ( Bunu yapıcam Allah ömür verirse )
-Hemen pes eder miyim ? Asla.. halen direnmiyor muyuz ?
-Bana bıkkınlık veren kimse var mı? hımm sanırım ben bıkkınlık veririm ! Nihahahah!
-İF'e geliş Sebebim? Çok sevdiğim İbrahim ve Alperin burada olması ve diğer Kardeşlerim de tabi ki Adem, Emre ( İsmini yazamadığım diğer Azizler ve Azizeler kırılmasın )
-Nette ilk tanıştığım, bir hatundu ! Lanet olsun dostum tam bir faciaydı !
532 li hattımı bile değiştirmek zorunda kaldım ! 190 boyun da , 150 kg lık bir amazon hatunuydu ! Bana rakı ısmarladı, o rakı ben kola içtim! Dans ederken garsonlar( yazık lan adama) der gibi bakıyordu! Ondan sonra kimseyle çıkmadım!
İrva !!! Başka soru sorma !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver