Konu: Gezi Yazisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2011, 16:21   #10
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gezi Yazisi

İyi bir konuya değinilmiş. Aslında tarih hiçbir zaman ilgimi çekmedi, sevmiyordum. Küçüklüğümden beri, derslerden kaçmak isterdim. Okuyarak öğrenmekten çok gezerek öğrenmeyi tercih ediyorum sanırım. Aslında ülkemizin kıymetini bilmiyoruz, o kadar çok gezilecek yer var ki!

1) En son ne zaman muzeye gittin?
En son sanırım 4-5 ay önce gitmiştim. Etnoğrafya Müzesine, daha öncede gitmiştim ama Ankara'ya gelen arkadaşımı gezdirmek için götürmüştüm.

2) Kutuphaneyi en son hangi amacla kullandin?
Üniversite kütüphanesini kullanıyorum şimdilik, büyük kütüphaneye de üye olmayı düşünüyorum. Genelde kitap araştırmak, okumak için kullanıyorum kütüphaneyi.

3) Muze, kutuphane ve tarihi yerlerin sana birseyler katacagini dusunuyor musun?
Elbette düşünüyorum. Yaşadığım şehirdeki müzeleri gezdim, başka şehirlere gidip gezmeyi de çok istiyorum. Aslında bundan birkaç yıl öncesine kadar benim pek ilgilenmediğim şeylerdi fakat gezdikçe insan kendini daha farklı bir noktada görüyor. Kütüphaneler ise daha çok kitap almak için kullanılıyor, araştırma yapmak için çok az insanın gittiğini düşünüyorum, e tabii artık internet var. Eskide kaldı o ansiklopedileri karıştırarak, her cümleyi tek tek okuyup yazmak.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan