Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2011, 11:37   #681
LeyLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi.
  1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Değerlim . Öyle Güzel Yüreği Var ki Anlatılmaz !
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Abi Nassın : ) Bir Yapamadın Şunu ya :/ ! Sevilir Abim
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Can , Eşim , Diğer Yanım İyi ki Varsın Sevdam .
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bal Bu Hatun Yahu ! Kıskanıyorum : )
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Yorumlarını Takip Ediyorum Paylaşımları Güzel .
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Of ya ! Nickinde Çok Güzel Bir Türlü Ulaşamadık Birbirimize
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Oyundan mı Kaçtın :p Tanımıyore .
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Murat Çor
    İyidir Kardeşim
    .
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Admin.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Görüşemiyoruz Artık Ayrımı Düştük Hatunum

Özledim Yahu :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet