Konu: Gezi Yazisi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2011, 10:59   #4
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gezi Yazisi

Benimde yazmak istedigim bir konu başka birinin değinmesi iyi olmuş. Soruları cevaplamadan önce bir iki kelam edeyim. Aslında ülkemizde gezi kavramı hiç gelişmemiş bir kavram. Bizim millet olarak gezi kavramından anladıgımız AVMde gezip tozmak veya İstiklal/Bagdat/Caddebostan'da amaçsızca yürümek. Ülkemizde harika bir Uygulama var ; Müze Kart. Normalde İstanbulda 5 büyük yeri gezsen 100 Tl ama müze kart 1 yıllık 10 Tl. Özellikle Aileler için büyük nimet ama gördügüm kadarıyla bu nimetten faydalanan kişi sayısı son derece az. Sorulara gelirsek ;

1)En son ne zaman muzeye gittin?
Bu konuda cok şanslı oldugumu söyleyebilirim. Arkadaş cevremde müzelere gitmekten hoşlanan bir çok arkadaşım var ve zaman müsait oldukca toplanıp bir yerlere gidiyoruz. En son 2 gün önce, cocukken önünde cok oynadıgım Kariye Müzesine gittik. Herkes'e tavsiye ederim istanbulun bu unutulmuş mekanını. Bana göre Bizans'ın bize bıraktıgı en iyi 3 yapıttan biri. Dışındaki o sıradanlıga aldırmayın müzenin içine girdiginizde hemen büyülüyor insanı.. Edirnekapıda ve müze kartta geçerli.
2)Kutuphaneyi en son hangi amacla kullandin?
Okudugum okul sağolsun kendimi geliştirme açısından bana cok yardımcı oldu özelliklede kütüphanesi baya yardımcı oldu. Okul günümde her boş arada kütüphanede olurum en son Aldıgım kitabı bırakmak için kullandım
3) Muze, kutuphane ve tarihi yerlerin sana birseyler katacagini dusunuyormusun?
Cevabı 2. soruda verdim aslında eger kendimi biraz geliştirmişsem kitaplar ve kütüphaneler sayesindedir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan