Cevap: Gezi Yazisi
Bana göre gezmek, okuduklarimizi pekistirmek adina yapilan bir eylemdir.Seninde dedigin gibi gezmek izmir alsancaktaki popcorn'a gidip sabah kadar yemek,icmek degildir,onun adi eglence 'dir.Eger gezip gordugumuz yer bizlere birsey katip,merak uyandirip o gittigimiz yer hakkinda kafamizda ''mutlaka bu yer hakkinda bilgi edinmelisin,kitaplardan internetten bu yeri arastirmalisin vs vs .. '' gibi cagrilar uyandiriyorsa yani bizi arastirmaya yonlendiriyorsa iste ozaman tam olarak Gezip gormus vede arastirmis oluruz ..
1). En son arkadaslarimla 5 ay once ''Madame tussauds'' muzesine gittim.Cogu unlu insanin cok guzel heykelleri vardi,hepside canli gibiydi.. Herkeze oneririm.
2).Genelde universitemizin kutuphanesini kullaniyoruz.Ordaki amacimiz arkadaslarla beraber sinavlar oncesinde grup calismasi yapmamiz,gercekten cok yararli oluyor
3).Tabikide dusunuyorum . Soyle soyliyim eger hic birsey katmadigini düsünüyorsaniz,hic olmazsa bile o yer o konu hakkinda bir fikriniz oluyor,genel kültürünüz gelisiyor.
Iyi forumlar. |