''Altıncı tür rüyaların en ilginç sayılanıdır. Bu tekrarlanan rüyadır. İnsan, aynı rüyayı sık sık görür. Örneğin rüyasında daima aynı eve girdiğini, aynı sokakta durduğunu,vb. görebilir. Oysa kendisi ne o evi, nede sokağı bilmektedir. Fakat rüyada o ev, sokak, vb hiçte yabancı değildir. Veya insan devamlı olarak aynı olayı yaşayabilir. Bazı kimseler Hint Felsefesine ve Karma’ya inanmaktadırlar. Karma, insan bedeninin bir çok kez bedenlenmesidir. Yani insan öldükten sonra kısa süre sonra başka bedenle yine dünyaya gelmektedir. Karma’ya inananlar, bu tür rüyaların insanın eski yaşamıyla ilgili olduğunu ileri sürmektedirler. İnsan devamlı görmüş olduğu evde oturmuş olabilir. Oysa rüya yorumu yapanlar bunu kabul etmemektedirler. Böyle yinelenen rüyadaki şeylere dikkat etmek gerekir. Bu sayede insan bir süre sonra neyle karşılaşacağını anlayabilir.''
Bu rüya şeklini sıkça görmekteyim ben.Gerçi uyandığımda artık rüyalarımın çoğunu hatırlayamıyorum ama hep aynı yerde geçen,hep aynı konuşmalara tanık olduğum rüyalar gördüm/hala da görmekteyim kimi zaman.
Ben bu konuya fazla ilgiliyim.Çünkü gerek altıncı hissim gerek rüyalarımın çıkma olasılığı fazladır.Bu konu da da kendimi baya şanslı görürüm,korkmam kesinlikle.
''İnsanoğlu hayatının yaklaşık üçte birini uykuda geçirir ki bu da 60 senelik bir ömrün 20 senesi demektir.''
Çok fenaymış doğrusu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Daha az uyumalıyım daha çok çalışmalıyım.
Çok güzel ve detaylı açıklamışsın sıkılmadan okudum.
Teşekkür ederim.