Cevap: Güzel bir bayanla birlikte olmak risklimi?
Sevda düşüncelerine sağlık öncelikle,lakin şunu demeden geçmeyeceğim.Bu yazmış oldugun konu makaleden çok soru-cevap gibi test olmuş.Bizim için ilk kendi düşüncelerin daha sonra başkalarının düşüncesi önemliydi.
Bir dahakine ilk kendi düşünceni belirtirsen sevinirim..
insanları güzel/çirkin diye ayırt etmeyi ben kendim adıma konuşayım,hiç mi hiç sevmem.. (Dalgasına denilir sadece)
Bir kere herkesin kendisine göre bir özgüveni vardır.Sadece kullanmakta sıkıntı çeker.
Sizin tabirinizle güzel bir bayanın eğer aklı varsa neden kendine güvenmesin ki.Hem zaten bir erkek "güzel" bir bayanla sevgili olma cesaretini kendinde buluyorsa diger hususlara da katlanmak zorundadır bence.Güzel bir bayan erkekte,sagdıklık arar her bayan gibi.Anlayış arar.Fazla bir sey de aramaz.Ama malesef ki günümüz erkekleri güzel çirkin demeden aldattığı için, her türlü durumdaki bayan aldatmayan erkek arar ;D
"Güzele bakmak sevap" cümlesini sadece erkeklerin kullandığını sanmıyorum.Görsel bir etkilesim oldugu için herkes bakabilir ki bu da çok normaldir.Ben kendi adıma konuşayım yanımdan güzel-çirkin (sizin tabirinizle) hatun geçtiği zaman bakıyorum.Çokta abest durmuyor. |