Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2011, 12:32   #4
Afrodit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güzel bir bayanla birlikte olmak risklimi?

Sevda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güzel bir bayanla birlikte olmak risklimi?,
Peki bu riski, Göze almaya değer mi?

Güzel bir bayanın kendine olan güvenin den, sizce erkekler korkar mı?
Güzel + zeki bir bayan'ın, erkekler de, aradığı öncelik taşıyan, özellikler nelerdir?

Güzele bakmak sevap! Sözünün bir erkekler için mi, geçerli olduğunu düşünenlerden siniz?
Yoksa bu sözü, sadece ''Güzel''liklere bakmak sevap! açısından mı, değerlendirenlerden siniz?

Not: Sorular sadece bir, düşünce paylaşı mı, içindir.. Şimdi den Tşkler..

Sorularına kısa kısa yanıtlar vereceğim Sevdacığım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kim güzel bir bayanla birlikte olmak istemez,hayır ben istemem diyene inanmam.Tabi ki riskleri var, güzel bir bayanla birlikte olan erkeklerin kıskançlıkları, huysuzlukları daha çok oluyordur, güzelliginin farkında olan bayan her zaman dikkat çekiyor o açıdan..

Özgüven bir yerde takdir edilsede bay'lar tarafından zorlandıkları bir durum..Özgüveni sağlam olan + güzel,zeki olan bir bayan'a yaklaşımda çekingen olabiliyorlar..

Güzel+Zeki bir bayansa kolay kolay kimseyi beğenmiyordur
Bu kişiden kişiye değişen bir cevap, benim için yakışıklı olmuş,karizma olmuş boş IQ ve EQ açısından iyiyse,Futbol sevmiyorsa
Özgüveni sağlamsa,diğer klasik unsurları yazmama gerek yok sanırım bir çok bayanın bay'larda aradığı özellikler..

Hayır güzel bir bayan'a bende bakıyorum,neden sadece erkekler bakacak
Tabi benim bakışım (Güzelliklere bakmak sevap) diye..

Birde şu cümleden gıcık oluyorum Güzele güzel demem güzel benim olmayınca egoistce resmen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver