Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Slipknot, Legend. Forumda ki aşkınız: Aşk bize göre değil. En kankanız olan kullanıcı: Eheh, Dramelodi can. En şıpsevdi kullanıcı: Bilemem. En kibar kullanıcı: Leyla, Lady. En online kullanıcı: Bende dahil olmak üzere, Nonseviam, She, Coder, Legend, Mara, Barbie, vs vs aklıma gelmedi. En kültürlü kullanıcı: Konuştuğum insanlardan yola çıkarak Aura, Aze, Mara. En sabırlı kullanıcı: Bilemem. En değerliniz: Dramelodi. En paylaşımcı kullanıcı: Sevda, She, Burn, Leyla, Ruj, Kalemzede. En ciddi kullanıcı: X herhalde. En sakin kullanıcı: Su, dreamy. En sinirli kullanıcı: - Forum genelinde en sevilen kullanıcı: She, Leyla, Barbie, Ruj. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Dikkat etmedim. En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Hesna ve Lady olabilir. En çok konuşan kullanıcı: Forum içerisindeki aktifliğe göre bakarsak She. En az konuşan kullanıcı: Bunu geçiniz. En fanatik kullanıcı: Galatasaray eheh. Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Aze, Ruj, dreamy. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: She, Mara. En mütevazi kullanıcı: Leyla. En kibar/efendi kullanıcı: Lady, Mara, Nonserviam. En marjinal(farklı) kullanıcı: eşekherif. En gerçekçi kullanıcı: Aze, Mara, Melodram, Burn. En güzel kullanıcı: Herkes güzel kullanıyor. ( imalı mı oldu biraz, yok yok ) En yakışıklı kullanıcı: Buna da dikkat etmedim. En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Adem, kedi çok tatlı dikkatimi çekti, bayanlar güzel avatarlar kullanıyor genelde. En iyi imza'sı olan kullanıcı: She, Aze, Nava, Hesna. En iyi nick: Hayal, Siyah, Gri, Kalemzede, Sihir. En iyi admin: Bilemedim. En iyi süpermoderatör: Onlar kimdi yahu? En iyi moderatör: Sevda, Ruj, Burn, Aze, Leyla, Kalemzede.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |