Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Yok ki. Forumda ki aşkınız: Geçiniz. En kankanız olan kullanıcı: Sihir. En şıpsevdi kullanıcı: Candy. En kibar kullanıcı: Ein, She, aLper, Mara. En online kullanıcı: Ruj, She, X, aLper, Burn, Aze, yoSun, LeyLa, dreamy. En kültürlü kullanıcı: Herkes kendine göre kültürlüdür az çok. En sabırlı kullanıcı: Su. En değerliniz: Sihir! En paylaşımcı kullanıcı: Ruj, LeyLa, yoSun, She, Aze, Burn. En ciddi kullanıcı: X, aLper. En sakin kullanıcı: yagmuR, Ivy. En sinirli kullanıcı: Bilemiyorum, hiç kimsenin sinirini sınamadım daha. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Ruj, Pentagram, She, Aze, LeyLa, Galatasaray, Melodram, esekherif, X, aLper, Mara. En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Mara, She. En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Yok öyle biri. En çok konuşan kullanıcı: She, Ruj. En az konuşan kullanıcı: Su Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En fanatik kullanıcı: Galatasaray Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Ivy, Sevda, LeyLa. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Ivy, Ruj, Melodram, Aze, Mara, Sihir, She, X, JuDGe, Gri, Kalemzede, Nava. En mütevazi kullanıcı: JuDGe, Sihir, LeyLa, Lady. En kibar/efendi kullanıcı: yagmuR, JuDGe, Ivy, Freedom. En marjinal(farklı) kullanıcı: dreamy, Aze, Mara. En gerçekçi kullanıcı: Sihir, Ein, Melodram, Lal, Aze, Mara, She, Siyah, Disconnected, LeyLa. En güzel kullanıcı: She, LeyLa, Ein, Sihir, Lady. En yakışıklı kullanıcı: Pas. En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Lady, Sihir, Disconnected. En iyi imza'sı olan kullanıcı: Mara, Ivy, Melodram, She. En iyi nick: Siyah, Lal, Melodram. En iyi admin: X, aLper, Lanet. En iyi süpermoderatör: Bilmiyorum. En iyi moderatör: LeyLa, Aze, Ruj.
__________________ mon petit lapin |