Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2011, 18:22   #669
Galatasaray
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eee, tanımıyorum diyip geçiştirmeyi o kadar isterim ki
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Gözbebeimsin (K)
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sirf dürüstlügünden dolayi alnı açık kankam!
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum sakinlerimizden, iyi bir arkadaşımız.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışıklığımız yok lakin, sevecen ve güzel bir kişilik.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kalp atacak AGA ! ;b
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ame GENÇ!
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendilerini tanıma şerefine henüz nail olamadım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : AA, 8. sirada da bir nick var ama, kim olduğunu biri söyleyebilir mi? ßen fark edemiyorum da.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hareketli ve deli dolu bir arkadaşımız..
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tipi kest AGA!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver