18 Eylül 2011, 18:22
|
#669 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eee, tanımıyorum diyip geçiştirmeyi o kadar isterim ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gözbebeimsin (K) - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sirf dürüstlügünden dolayi alnı açık kankam!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum sakinlerimizden, iyi bir arkadaşımız.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışıklığımız yok lakin, sevecen ve güzel bir kişilik.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kalp atacak AGA ! ;b
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ame GENÇ!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendilerini tanıma şerefine henüz nail olamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : AA, 8. sirada da bir nick var ama, kim olduğunu biri söyleyebilir mi? ßen fark edemiyorum da.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hareketli ve deli dolu bir arkadaşımız..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tipi kest AGA!
|
| |