|
aLper Nickli Üyeden Alıntı
|
Peki avatarındaki kedinin hikayesini? neden avatar yaptıgını? bize anlatırmısın reis?
|
Papagan bakmaya girdigim yerde bu kedi cinsine rastladim (Iran Kedisi). cok hosuma gitti sanirim en cokta ilgimi ceken mas mavi gözleri ve basik surat, koca kafali olmasi.
gercekten cok tatli bir true neutral! Avatarimdaki kedim hakkindaki fikir, dusuncelerim budur.
|
bubbleoops Nickli Üyeden Alıntı
|
Bazı insanlar yönledirmekten, diğerleri ise yönlendirilmekten hoşlanıyoo. Açıkcası, bunun ortası var mı ? bilmiyorum ben de. Neyse, kafam karışmadan soruma geçeyim .. - Sanal ortamda yaşadığınız bıkkınlıklar neler ? |
Normal sivil yasantimizda oldugu gibi, buradada insanlar idiot beyinli insanlarla karsilasabiliyor. En cok bıkkınlık verenlerde bu insanlar. Bazen alirsin karsina boyle insanlari söylediklerin cok mantiklidir fakat isine gelmediginde kendisinin sacmalama sebebidir, böyle debil insanlarla karsilasmak her insanda oldugu gibi banada bıkkınlık veriyor.
|
Chione Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba Adem.
Forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim.
|
IF cok elit bir forumdur buradaki düsünceler müstesna olmalidir. Amacim Forumu intizamlı, uygun sekilde Adil bir yaklasimla efor etmektir.