Forum Hacklenirse v2011
Evet forumun eskileri bu yazıyı bundan 4 sene önce yaptığımı hatırlarlar. Şimdi yeni isimlerle yenisini yazıyorum. X: Bunu yapan gelecek ben bulmayayım! Adem: Bir boş vaktimde düzeltirim acelesi yok. Answer: Kim hackledi yine burayı zaten iyice yaşlandım uğraşamayacağım onlarla. Chelt: Forum hacklenmiş bu sıralar çok yoğunum hiçbirşeyden haberim olmuyor. Lanet: Tüm bilgimi kullanacağım ve bunu yapanı bulacağım. Ondan sonra hadi bir daha yapsın da görelim. Cesuryurek: Bırakıyorum artık son olarak şunu yapanı deşifre edeyim sonra bırakırım. SeRDaR406: Ben bıraktım o işleri artık beni ırgalamaz. toXic: Kullandıkları kodlama şu .... ama şurada hata yapmışsın ... orayı düzeltirsen hiç düzeltilemez. XcLusive: Ben internet işlerini bıraktım, banane ne olacağı varsa olsun. Üye: Emre bey forum hacklenmiş. Emre: .... (cevap yok ulaşılamadıktan 2 saat sonra) eee bende sayfa açılıyor sorun yok. Burn: Hiçte özgün bir çalışma yapmamışlar ayrıca çokta sıradan yapmış hiç beğenmedim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cry: Forum hacklenmiş, SNOOPY'yi smod yaparsanız olacağı bu. fataL: Valla benim haberim yok, nete giremiyorum finike'deyim. PauL: Teşekkür et butonunu kullandı. Ruj: Ben ayın üyesiyim bu bana yapılır mı? Benim ayın üyesi olduğum forum hacklenemez kızdırmayın beni. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Spy: Abi bunun google açısından etkisi çok olmaz google artık kapalı kalma bu gibi durumlarda hemen yaptırım yapmıyor. System: Ben yapmadığıma göre sorun yok. Galatasaray: Ben iphone'umla heryerden giriyordum ama artık giremiyorum. Delirtmeyin len adamı onu yapan düzeltecek, yapan gel ulan yüz yüze çözeceğiz bu durumu. h4pp3n: Ben neti bıraktım çokta umrumdaydı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GemLik: Bu yapılmıştı. İşte Link. Drazen: Biraz ortadan kaybolduk hemen siteyi hacklemişler. Ne çabuk unuttunuz len beni, benim olduğum siteyi hacklemekte ne oluyor, ha? CoCoRiCo: Sorun bakalım aradığını bulmuş mu? She: Ne istiyorlarmış sordunuz mu? Patetes istiyorlarsa vermem!... Ein: Ya banane, ne halleri varsa görsünler.
Aklıma şimdilik gelenler bu kadar.
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
Konu SNOOPY tarafından (19 Eylül 2011 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
|