[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Müstesna İstanbul
İstanbul doğumlu olmama rağmen ait olduğum bu garip şehri yeterince yaşayamadığımı düşünüyorum. Motor almamdaki bir sebep de bu tip keşifleri yapabilmekti. Biraz biraz da başarıyordum hani.
Pukka Living ekibinin derlediği bu kitap Taschen başlıkları tadında bir harman yakalamış. İstanbul’un küçük dükkanlarının anlatıldığı serinin bu ilk kitabı eğlenceli ve bilgilendirici bir şeyler bulma derdinde olan herkese tavsiyemdir. Ev hapsi dönemimde dışarı çıkma heyecanı yaratan bir etkisi oldu bende.
Yeme-içme, moda, konaklama, yaratıcı ve sağlık-bakım başlıkları altında birçok rafine ilgi merkezi. Beğendiklerinizi işaretlemeniz için kitabın sonunda özel çıkartma seti bile düşünülmüş. Evet bazı klasik, bilindik şeyler de var ama içlerinden bazılarını hiç duymadığınıza eminim.
Böyle şeylerin yapılıyor olması güzel. (sitelerini de incelemeyi unutmayın)
Not ; Kitap Tanıtım yazısı bana ait değildir. İnceledigim bir kitap İstanbulu daha yakından tanımak isteyenler için birebir. Tanıtımı yapan M.Serdar Kuzuloglu aşşagıdaki linkte bir çok kitap tanıtımı yapmış isterseniz bakabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]