Haftanın Help Departman Polemiği < 7 > Sohbetlive.Com / #Help
Sohbetlive.Com #Help Departmanı Help Departman Kadrosu Help Departman Sorumlusu(HelpFounder) : mAdchiLd Help Genel Sorumlusu(Helpmaster) : Enyalios,Death Helpsop : Hakan Helperler : Aftiel, absolut, OsmanLI,class, Kidd,Tolqa Stajer Help Yetkilileri : Love Help Egitim Departmanı Yetkilileri : Enyalios Mirchelp Departman Sorumlusu : Death Sınav Sorumlusu : Hakan Sohbetlive.Com Help Departmanına Bagımlı Kanallar 1- #Help Yardım Kanalı
IRCD/SVS hakkında yardim alabileceginiz kanal. 2- #Helpers Kanalı
Tum helperlerin bulunmasi gereken yardimlasma,sohbet vs. yapılan kanal. 3- #Egitim Kanalı
Resmi egitim kanalidir. Bot uzerinden yarisabilir, kisisel egitim talebinde bulunabilirsiniz kanal üzerinden. 4- #Sınav Kanalı
Helper Alimlarinin yapildiği kanaldir. Online suresi 7 gunu asmis tüm kullanıcılar sınavlara katilabilir. 5- #Mirchelp Kanalı
Addon / Remote / Alias / Variables / Script sorunlarin icin yardim verilen kanaldir. 6- #Helpteam Kanalı
Help Üst Düzey Yetkililerin bulunduğu kanaldir. Help ile ilgili tum ayrintilar planlar projeler bu kanalda görüşülmektedir.
Mevcut bilgilerin tamamı #help founder mAdchiLd'dan alınmıştır.
Sohbetlive.Com #Help Departmanı hakkında artıları, eksileri ve önerileri bu başlık altından seviye sınırları dahilinde belirtebilirsiniz..
Konu Emre tarafından (13 Eylül 2011 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
|