|
Tövbe]{aR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Site Adı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] R1
Kodlarınızın Ekleneçeği yer: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eklemeniz Gereken Kod: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! <a href=" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. title="Sohbet,chat,mirc,mirc indir,mirc yükle target="_blank"><font color="#454545"><b>mIRC</b></a> Site 2
Site Adı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PR1
kodlarınızın Eklenecegi yer: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eklemeniz Gereken Kod: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! <a href=" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. title="Sohbet,sohbet odalari,sohbet siteleri target="_blank"><font color="#454545"><b>Sohbet</b></a> Not: Kodlarınızı konu altına yada Pm Yoluyla bana ulaştırmanız yeterlitir. |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dns yada host problemi olabilir bir kontrol et istersen.
kodlarını
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu iki siteye ekledim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ekleyeceginiz kodlar:
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="mirc indir"><strong>mirc indir</strong></a>
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.title="mynet sohbet"><strong>mynet sohbet</strong></a>
kolay gelsin dostum iyi degişimler.