10 Eylül 2011, 21:38
|
#638 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Onun bana verdiği değeri kimse tam anlamıyla bilemez, birbirimizi çok severiz, sayarız.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Abim ile ona çok saygım var ve çok güzel hatunduuuuuur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kayıplarda güzellik abidem, nerede olduğunu nihayetinde bilsem de telefonsuzluk zor yahu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Berk, arada sırada profillerden yazıştığım arkadaşım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Baharım İF'in asil hatunlarından birisi, yıllar geçtikçe yenilen, eskimeyen ablacığım. Bende ona çektim, bkz:facebook görenler bilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kime ne şekilde davranacağını bilen bir beyfendi, forum tarafından çokça özlendiğine şahit olmuştum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İstanbul'da yaşamayı planlıyoruz 3 arkadaş zeyno, ben, o, çok sevdiğim bir arkadaşııım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Akif, arada sırada konuşuruz biz, severiz birbirimizi yahuu
|
| |