Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Hêг πêysê.
İlk defa dün iliklerime kadar hissettim sonbaharı.. Bir de bugün, bugünün de dünden farkı yok. Sanki ağzımı açıp tek cümle kuramayacak kadar yorgunum.. Kırgınım bir de.. Neye ya da kime olduğumun önemi yok. Önemli bir şey varsa kırgın olduğumdur. Tabii şöyle bir gerçek var diğerlerine göre.. Ben kırılmam, üzülmem, ağlamam, sevmem. Ben kırarım, üzerim, ağlatırım. Sevilince değer bilmem, kötü insan. Dertlere ortak olmam, kötü insan. Umursamam bir de sevdiklerimi, ah yine kötü insan. Neden böyledir ki? Birini düşünmek, iyiliğini düşünmek için daha ne yapmam gerekiyor. İşte bende insanım da bunu nasıl anlatırım. Kalbini nerede unuttun Cansu? Hangi kalpsizle paylaştın onu? Bilmiyorum ki ben.. Hoş bilsem de söyleyemem. Aslında bugünlerde nickimi daha çok sevmeye başladım. Melodram.. Dram.. Hatta eğlenelim böyle dırım dırım dram dram gibilerinden. Yok yok, bu kızla eğlenilmez. Masaya oturup anne çok büyük kararlar aldım bugün diyesim var. Ama kararımın ne olduğu sormayacak. Ne diyebilirim ki ona? Pin-up diye bir grup var desem, Üretim hatası diye şarkıları var. '' Hıyarın birisi yüzünden harcanıyor 20'li yaşlarım, kendisi tam bir ruh hastası '' Diye bir söz geçiyor desem, eheh. Annemde ne diyorsun sen dese.. Yok vazgeçtim, annemle konuşmaktan. Dur ben yine annemden öncesine döneyim. ** Yağmur olmak istiyorum.. İç kesimlerde sağanak yağayım, kuzeye doğru çiseleyeyim. O, yani işte o hangi bölgedeyse orada dolu olarak yağayım. Gebersin it. Sırılsıklam olsun. ( Vaaaoov bu ne sertlik ahah ) Yok be, o falan yok yani. Şimdi böyle romantik başlayınca işin içine illa bir 'o' girmeli mi? Girdirmiyorum arkadaş var mı? Yağalım işte, o kadar. Şimdi aklıma bir şarkı geldi.. Sadece bir sözü yeter.. '' Mevsimlerden sonbahardayım '' Yalan mı yani, değil sonbahardayız. Güzel şarkıydı, etkilemedi desem yalan olur. Yalnızlığa, yalnızlığıma ihtiyacım var. Herhangi bir omuza, bir ele, bir sıcaklığa değil. Ya da iki çift laf edecek bir insana da ihtiyacım yok.. İki çift laf edince ne oluyor ki? Benim iki cilt oluşturacak kadar lafım var. Hani nasıl desem, eski kitaplar cilt ciltti. 1000 küsür sayfalı, modern zamanda 500 oldu onlar. Eski kafalıyım o zaman ben. Bitmez ne yazacaklarım ne anlatacaklarım. Ama bazen susmak gerekir, susmalı insan. Çünkü konuştukça ya batarsın, ya da göze batarsın. ( oouh iyi dedim bunu, tebrikler kendime ) Kendi dünyasını yaratmış ve orada mutlu olan yarım akıllılar var. Beni kendi dünyamla başbaşa bırakmak istemeyen sülükler. Kendilerini haklı görüp, beni susturan korkaklar var. Bir de, ne olduğunu bilmeyen ve asla bilemeyecek olan zavallılar. Hatta bu zavallıların sayısı gün geçtikçe artmakta. Ve onların sayısı arttıkça, orantılı bir şekilde benimde sinir katsayım artıyor. Elimde değil. Eh o zaman susayım ben şimdilik.. Ama önce başa sarayım hemen, film gibi düşün.. Hoppaaaaa yap. ** Dün ilk defa sonbaharı iliklerime kadar hissettim. Sıkıldım bunaldım, müzik dinledim.. Sonra biraz durdum, yine müzik dinledim.. Sonra yine ve sonra yine. -Yol olsan yürünsen, cennete gidilir- Ne kadar güzel söz.. Sonra sinirlendim, ne olduğunu anlamadım. Çok sinirlendim. Kızdım kendime! Aynaya baktım, diplerim gelmiş. Şimdi zamanı mıydı ha bunun? Neden geliyorsunuz, bir siz eksiktiniz! Yüzüm soluktu.. Zaten beyazım, bir kat daha beyazlamış gibiydim. Kireç görl. ( hohho ) Hiçbir şey yapasım yok! Hemde hiçbir şey.. Yazasım yok, gülesim yok, gelesim yok, gidesim yok.. En önemlisi de ne biliyor musun günce? Sevesim yok.. Bunun farkına vardım. Şaka falan değil ha, sakın gülme. Benim bildiğin sevesim yok. Belki de bundandır kaybedişlerim ha ne dersin? -Biraz lazanya ve şarap alır mısınız bayım? Neden her kitapta bu cümle var. Bu akşam lazanya ve şarap menüsü hazırlayacağım. Karşıma alacağım benim Mayk'ı. Oğlum Mayk, lazanya alır mıydın diyeceğim. Reddedecek. Çünkü biz sevmiyoruz lazanya falan. Mayk'larda sevmez. Ne kadar saçmaladım değil mi? İyi oldu ama. Kitap okumak güzeldir. Sonbahar daha güzeldir. Platform topuklu ayakkabı daha daha güzeldir. Blazer ceket daha daha daha güzeldir. Dibi gelen saçı boyatmak için kuaförün yolunu tutmak da güzeldir. Kırıkları aldırmakta güzeldir. Kırıkları aldırırken saçının yarısını kaybetmek! Ah işte o hiç güzel değildir. Yani hayat bu kısır döngüden ibaret. Güzel olan her şeyin sonunda, bir kötü son bekler bizi. Bunu bile bile güzellikleri yaşarız. Ha bir de şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyoruz. Onu da düşünmek lazım arada. O kadar. Yani yazacaklarım bu kadar. Bağırmak istiyorum şimdi de.S o n b a h a r g ü z e l d i r ! Melodram ne diyorsa o güzeldir.
Bugün yağmur günü! Bugün yağmur yağarsa benim günüm olacak. Yağmazsa da, aman yağmazsa yağmasın be. Şimdi kafayı yoramayağım. Bu şarkı da dinlemeye değer hani. ** Çiselerken yağmurlar.. Gülüşür tüm yapraklar, çiçekler fısıldaşır Oynaşır tomurcuklar. İşte bende böyleyim, canlanırım yeniden seninle ben..
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |