Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2011, 11:46   #634
Süslü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ My baby , eskisi kadar görüsemesekte yeri ap ayridir bende
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Efendi , saygili , kibar gurbetdas arkadasim severim kendisini.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bu hatun hakkin da ne diyebilirim ki , tek kelime benim yesilim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tebesir firlatan hoca.Beni sinir etsede severim kendisini.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Huyu , suyu , durusu , yorumlari 4-4lük olan arkadasim
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bay sans da diyebiliriz O'na
    (anladin sen beni) severim kendisini.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ahan da benim yavrimum , ellerime dogdu forumda diyebilirim.Kafa yapimiz birebir aynidir diyebilirim.Öz kardesim olsa bu kadar sevemem sanirim.Yillardir gülbebegimdir kendisi
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tek kelime ile ; Sari sekerimdir.

10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver