10 Eylül 2011, 01:42
|
#631 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Can'dır Aze, kulaklarımda hiç eksilmeyen melodi'dir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumda rastlıyorum, tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Ece, sempatik ve sessiz hatun.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nick yeter, şahsı hakkında bilgim yoktur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yoldaş, özlenecek o..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Paylaşımları güzel, sevimli bayan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çalış ya kulum, çalış.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uzaktan uzağa sevgi pıtırcığı olduk, tanışsak neler olur bilemiyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yoğsin, başımın belası oldu, şaka ama tatlı bela diye kıvırayım. Karşıyaka kirösü.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Eski nickini daha çok severdim, nedenini bilmiyorum.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |