Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2011, 12:32   #19
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > Kelebek.Gen.Tr

Pisadam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
HePSiBiRYaLaN,
Herşeyi güzel bir dille gayet iyi açıklamışsınız, peki ben soruyorum size ;
- Saydıklarınızın hepsi beklentilerinizi karşılıyor mu ? Hepsi veya %85'i sorunsuz bir şekilde aktif mi ? Merak ediyorum.

Aktif Olmasa Burda Yazmazdım Emin Olun . Üstelik Yazmadığım Daha Bir Çok Yenilik ve Değişiklik Vardır.. Biz KELEBEK IRCd Network'unda Bi Proje Hazırlarken Projenin Geleceğini de Düşünüp Öyle Hazırlarız... Getirisi Götürüsünü Hesaplarız.. Her Zaman Evdeki Hesap Çarşıya Uymayabilir Ama Bizim Projelerimizde Evdeki Hesapla Çarşıdaki Hesap Hep Aynı Oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buda #Ar-Ge Biriminin Başarısından Kaynaklanıyor...

Ayrıca Usherlerimizin Cep Telefonundan da IRCd'ye Girip Sohbet Erişimini Kullanabilmesi İçin 2010 da Geliştirdiğimiz mIRCmobiL Uygulamasıyla KELEBEK.GeN.TR Adresine Telefondan da Erişim Sağlamiş Bulunmaktayız ..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diğer Eleştirilere Gelince IRCd Sunucuları Hep Giden ve Gelenlerle Devamlılık Sağlamaktadır. Bugün Var Olan Biri Yarın Olmayabilir. Biz Kelebek.Gen.TR de Aradığımızı Bulmasaydık Yıllarımızı Vermezdik... Başkaları Gibi Ahlak Dişi Yöntemlerle Usher Çekmeye Çalişmiyor , Sevgili , Saygılı ve Karsilikli Hosgörü İçerisinde IRCd'e Hizmet Vermeye Çalişiyoruz .. Usherlerimizden de Bunu Bekleriz... Böyle Olmayanlar Çok Olduğu İçinde Bizimle Pek işleri Olmuyor

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver