|
Mara Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanıdığım en azimli insan. Aklına bir şeyi koyduğu zaman yapmadan asla bırakmaz.
Hemen hemen her konuda insaniyetlidir, iyi niyeti suistimal edilmedikçe yardımseverdir.
Eğlencelidir, dostlarına sadıktır.
Marjinaldir.
Çok Zekidir.
Bilgiye daima açtır.
Müzik zevki güzeldir.
İçinde kocaman bir adam büyütür yıllardır..
Güven vericidir.
Kaç yıldır kötü hiçbir şeyini görmedim.
İyiki tanımışım dediğim, çok özel biridir. |
Teşekkür ederim Gizem, sende özelsin.
|
Sevda Nickli Üyeden Alıntı
|
Kendisi; Yeni yönetim (imiz) de üst yetkilimiz oluyor, pek tanımasam da ilgili yardım sever biri , Bunun nasıl farkında oldunuz diyenleriniz olabilir, kendim yardım istedim ve bunu anında onayladı + uyguladı ileri zamanlar da daha iyi tanıyacağız kendisini bizlere çok çok güzel lanse edeceğinden şüphem yok. Admin'ime burdan , Tekrar Tşk ediyorum yardımları için, Görevin de- başarılarının süregenliğini diliyorum.. |
Zamanla tanıdığınızda hakkımda daha çok şey öğrenebilirsiniz, önemli değil yardım seçtiğim alanda var
|
System Nickli Üyeden Alıntı
|
Çok başarılı bir yönetici.He birde alkolü sever. |
Kesinlikle, alkol iyidir.
|
She Nickli Üyeden Alıntı
|
Yaşına göre olgun ve başarılı. Yani artık renkli eldivenleriyle resim cektirmeyi filan birakti ;p Şaka bir yana aklı basında, nerede nasıl davranacağini bilen, insanlarla mesafesini ayarlayabilen, ayrıca cok yardımsever biridir. Bana bile katlanabiliyor o derece.. Developerimizdir kendileri. Saygilar. Yeterli bu kadar kilit :F
|
Eldivenlerimle senin için resim çekinicem yine ama yirtildi her yeri ne yazık ki..
|
X Nickli Üyeden Alıntı
|
Kardesimin bu calisma azmi ve hirsi devam ederse ilerleyen yillarda kendisini cok daha iyi yerlerde gorecegimizden suphem yoktur.
Sabirla koruk helva olur, devam.
|
Beni değil de. IF'i, hep beraber daha iyi yerlerde göreceğinden şüphen olmasin kardesim.
|
Ruj Nickli Üyeden Alıntı
|
Sevdiğim arkadaşlarımdandır Buğra : ) Alkol |
Neden adımın yanına alkol konuluyor anlamış değilim..
|
dreamy Nickli Üyeden Alıntı
|
Esprili yanını biliyorum sadece.
Onun dışında iyi, efendi biri gibi.
|
Şakacı bi insanımdır, marjinalim biraz da. Onun dışında iyi, efendi biriyim.
|
aLper Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu saatte telefonla arayıp kaldırdıgım için benden nefret etsende ayılana kadar.Bugracan candır. iyidir hoştur severim.
|
Nefret değil de güldüm kalkınca salak salak. Bi de tehdit ettin beni ona güldüm.
|
bubbleoops Nickli Üyeden Alıntı
|
Az evvel girdim profiline, mesajlarına baktım .. Model dinleyen bi erkek olduğunu gördüğümde çok şaşırdım. |
Model bence güzel bi grup, ee sadece solisti bayan diye biliyorum, neden dinlenmesin.