Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2011, 02:22   #3
Emre
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 57.Hafta Çok Bilmiş ''Emre''

1- Kendinden biraz bahsedebilir misin?
2- İlgi alanlarınız nelerdir ? Fobiniz var mı ?
3-Benim hakkımda ne düşünüyorsun biraz da onu bilelim?

1 -) Yaklaşık 23 sene kadar önce İzmit'te doğup 22 sene kadar yine İzmit'te yaşadim. Son 8-9 aydir falan İzmir'de ikamet ediyorum. Çoğu arkadaşım gibi günün büyük kısmını internette geçiriyorum , elimden geldiği kadariyla faydali hale getirmeye calisiyorum bu durumu. Haricinde lise arkadaslarim ile birlikte bir takim sosyal faaliyetler içerisindeyim diyebilirim kısaca.

2 -) İlgi alanim kabaca " internet " olamakla birlikte özele indirgemek gerekirse internetin geliştiği kisimlari öğrenmek , yenilikleri takip etmek , internet konusunda başarili insanlara ait makaleler okumak ve bunlari cevremdekilerle paylasmaktir sanal boyutta. Reel değerlendirecek olursam eğer , bahsettiğim lise arkadaslarim ile içerisinde bulunduğum sosyal faaliyetler en büyük ilgi alanlarimdir ( hali saha maclari , siyaset - spor tartismalari v.b. ) Fobi konusuna gelince , ilk aklima gelen " yükseklik " oluyor. Karadan seyehat ilk tercihimdir. Zaruri durumlarda ancak ucak ile seyahat ediyorum. Birde şu dar yerler , asansör gibi , sıkıntı veriyor bana.

3 -) Her zaman neşe dolusun, neşe saciyorsun maşşallah. Allah daim etsin insallah .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver