Cevap: Siirt Yöresel Halk Oyunları
Siirt'te Türküler.. Siirt Beyaz Bir Gelin Siirt beyaz bir gelin, Gel güzel uzat elin, Fıstıkların altında, Yar hem güzel, hem narin. Vay le, vay le, vay le, Siirt etrafı tepe, Ağaçlar sere serrpe, Bıttımların altında, Yar hem güzel, hem körpe, Vay le, vay le, vay le, Biz severiz Botan’ı, Canlara can katını, Kimbilir bizden başka, Gönlümüzde yatını Vay le, vay le, vay le, Yastığı Kuş Tüyünden Yastığı kuş tüyünden, Bir kız sevdim köyünden, Gül yüzünü göreyim, Ölüyorum derdimden. Siirt etrafı tepe Kar yağar sere serpe Yeniden bir yar sevdim Hemi güzel, hem körpe. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tüm resmi görmek için tıklayın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siirt Halk Oyunları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tüm resmi görmek için tıklayın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siirt Halk Oyunları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tüm resmi görmek için tıklayın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |