Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2011, 22:56   #1
Sametold
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
-Nelere şahit olacağız daha!

Kadın cinayetinin ardındaki dram!

Kurbanının kardeşi ile bir süre evli kaldığı öğrenildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MERSİN - 19 yaşındaki Zahide Goncagül'ü 29 yerinden bıçaklayarak öldüren nikahsız eşi 38 yaşındaki Rasim Yıldız'ın, baldızı ve kurbanının kardeşi 33 yaşındaki Züleyha Mutlu ile bir süre evli kaldığı ortaya çıktı.

Rasim Yıldız, kendisini 'Aldattığını' öne sürdüğü 1 çocuk annesi Zahide Goncagül'ü 29 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ölen kadının kadının annesi, ikinci evliliğini yaptığı için soyadı farklı olan 51 yaşındaki Ayşe Polat ile kardeşleri, cinayetin işlendiği eve geldi. Açık kalan pencerelerden evin içine bakan aile fertleri, yerdeki kanlar henüz temizlenmediği için gördükleri karşısında şoka girdi. Ayşe Polat, "Kızım ben geldim, aç kapıyı. Zahidem, kalk ben geldim. Annen geldi, kalk kuzum kalk. Yavrum sana nasıl kıydılar?" diyerek ağıt yaptı.

Polat, bir süre sonra fenalık geçirdi. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin sakinleştirici iğne yaptığı Polat, "Artık başka analar yanmasın, buna bir çare bulunsun. Ciğerim yanıyor, ateş düştüğü yeri yakıyor" diye bağırdı.

Kızının yaşamının hep acılarla geçtiğini belirten Ayşe Polat, henüz 16 yaşındayken sevdiği bir genç ile kaçarak Nevşehir'e yerleştiğini, orada kayınvalidesi ve eşinden şiddet görünce kaçıp, Mersin'e geldiğini söyledi. Ayşe Polat, şunları anlattı:

-FUHUŞA ZORLUYORMUŞ.

"Rasim Yıldız, büyük kızım Züleyha Mutlu ile evliydi, bu evlilik şiddet nedeniyle bitti. Kızım Zahide, eşinden ayrıldıktan sonra Mersin'e geldi. Burada Rasim Yıldız, kızımı bir şekilde kandırıp hamile bırakmış. Sonra da nikahsız evlendiler. Zahide, eşinden şiddet görüyordu. Bu yüzden Ramazan ayında yanıma gelerek, bana sığındı. Yaklaşık 1 hafta yanımda kaldı. Kızım huzurunun olmadığını, sürekli dayak yediğini anlattı. Onu, 'Bir süre daha idare et' diye teselli etmiştim. Eşiyle konuştum, 'Oğlum bak, yaşça büyüksün. O küçük cahil' dedim. Tamam deyip, daha idareci davranacağı için söz vermişti. Kızımla da tekrar konuşmuştum ve o bana 'İş bildiğin gibi değil' demişti. Meğerse, kızımı fuhşa zorluyormuş ve bunun için dövüyormuş çocuğumu. Ama ben yardım etmek için geç kaldım. Kendim elimle buraya getirdim onu."

Abla 33 yaşındaki Züleyha Mutlu, kız kardeşine eski eşi ile evlendiği için kızgın olduğunu söyledi. Rasim Yıldız ile 1995'de evlenerek Denizli'ye yerleştiklerini belirten Züleyha Mutlu, şöyle konuştu:

"Hurdacılık yaparak yaşamımızı sürdürüyorduk. Birçok kez bana şiddet uyguladı. Son olarak 2003'de aldığım bir yumruk darbesi nedeniyle yüzüme 4 dikiş atıldı. O olaydan sonra Rasim'den ayrıldım. Eski eşim tıpkı öldürülen kız kardeşimi suçladığı gibi beni de zaman zaman onu aldattığım şüphesine kapılır, suçlardı. Onun en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum."

Cinayeti işleyen Rasim Yıldız'ın kız kardeşi Derya'nın da öldürdüğü Zahide Goncagül'ün ağabeyi ile kısa süreli evliliği olduğu belirtildi.

-KADINLAR EYLEM YAPTI.

Mersin Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri, Zahide Goncagül'ün öldürüldüğü evin önünde bir araya geldi. Mersin Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Basın Sözcüsü Hacer Koçak, erkek egemenliğinin 3 gün önce bir can daha aldığını söyledi. Koçak, şöyle konuştu:

"Zahide Goncagül daha 19 yaşındaydı, adı gibi daha goncaydı bu hayatta. Hikaye yine tanıdıktı. Adam yaralamaktan cezaevinde yatıp yeni tahliye olan kocası onu namusunu temizlemek için öldürmüştü. Artık yeter. Çocukların gözleri önünde bıçakla, silahla, testereyle işlenen cinayetlere, söndürülen yaşamlara kim dur diyecek? Bu çocukların yaşadığı tramvayı kim tedavi edecek? Öldürüp elini kolunu sallayarak dolaşan, kameralar önünde yaptığından pişman olmadığını söyleyen katiller bu cesareti nereden, kimden alıyor?"

Haberseninle.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver