Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Ein Forumda ki aşkınız:--- En kankanız olan kullanıcı: CaqLa En şıpsevdi kullanıcı:thalia En kibar kullanıcı: judge only En online kullanıcı: She En kültürlü kullanıcı:Sevda Melodram En sabırlı kullanıcı: kimsenin sabrını ölçmedim En değerliniz: nar'cıcegim caqLa'm En paylaşımcı kullanıcı: She En ciddi kullanıcı: only En sakin kullanıcı: GüzeL En sinirli kullanıcı: KİMSEYİ KIZDIRMADIM Forum genelinde en sevilen kullanıcı:herkes azda olsa sevılıyor En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: bayanlardan candy , caqLa , erkelerden judGe En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: tanışmak istedıklerımle tanıştım hatta ıstemedıklerımle bile :S En çok konuşan kullanıcı: Ein Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En az konuşan kullanıcı: sevda En fanatik kullanıcı:dikkat etmedim Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:She lal sevda Ein Leyla Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Bora En mütevazi kullanıcı:bi fikrim yk En kibar/efendi kullanıcı:judge ( adamın ustne yapıştı bu ımaj ) : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En marjinal(farklı) kullanıcı:Noir En gerçekçi kullanıcı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. EN En güzel kullanıcı:Sorrow ( süt kardeşim ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En yakışıklı kullanıcı:herkes kendınce yakışıklı En iyi avatar'ı olan kullanıcı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. urn ve benım sanıırm En iyi imza'sı olan kullanıcı: Kalemzade En iyi nick Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. en Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En iyi admin:Alper En iyi süpermoderatör:adem En iyi moderatör:only Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |