Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2011, 17:41   #4
Ecrin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Adıyaman ilindeki Üniversiteler

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tüm resmi görmek için tıklayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Adıyaman Meslek Yüksekokulu olarak amacımız, deneyimli öğretim elemanı kadrosu, planlı ve kararlı yönetim anlayışı, araç ve gereçlerle donatılmış laboratuarları ve atölyeleri, geliştirilmiş ders programları ile uluslararası kalite standartlarında eğitilmiş, becerikli ara elemanı (Tekniker, Meslek Elemanı) yetiştirerek ülkemizin hizmetine sunmak, proje üreten ve projelere katkıda bulunan bir yüksekokul olmaktır.

Adres : Atatürk Bulvarı No: 19 ADIYAMAN
Telefon : 0 416-223 21 27-28
Faks : 0 416-223 21 29

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu

MİSYONUMUZ
Meslek Yüksekokulumuz; İlçemiz ve bölgemizde üniversite-sanayi-halk işbirliğini sağlamada öncülük eden, Türkiye'deki meslek yüksekokulları arasında ilk sıralarda yer alan, bilgi ve teknolojiye dayalı, etkili ve etkin hizmet sunabilecek bireyler yetiştiren, Mezunlarını kendine güvenen, sorumluluk alabilen, üretken, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden ve aranan bireyler haline getiren bir meslek yüksekokulu olmaktır.
VİZYONUMUZ
Meslek Yüksekokulumuz; Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, dinamik, özgür düşünen, kendine güvenen, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek; eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra topluma hizmet etmek; katılıma, paylaşıma ve takım çalışmasına dayalı kurum kültürü ile bilim dünyasına hizmet etmektir.

Adres : Besni Meslek Yüksekokulu Yenikent/Besni Adıyaman
Posta Kodu : 02300
Telefon : +904163110422
Faks : +904163110422

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu

Adres : Gölbaşı Meslek Yüksekokulu
Telefon : 0( 416) 781 69 45 / (416) 782 14 62
Faks : 0 (416) 782 14 63

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu

Vizyonu;
Atatürk ilkelerine bağlı, dinamik, özgür düşünen, kendine güvenen,
sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek; eğitim-öğretim ve araştırma-
geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra topluma hizmet ve öncülük etmek;
katılımcı, paylaşıcı ve takım çalışmasına dayalı kurumsal kimlik ile bilim
dünyasına ve bulunduğumuz yöreye hizmet etmektir.
Misyonu;
İlimiz ve bölgemizde üniversite-sanayi-halk işbirliğini sağlamada öncülük
eden, Türkiye'deki Meslek Yüksekokulları arasında ilk sıralarda yer alan
öğrencilere evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji yi öğretmektir.

Adres : Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu/Kahta-Adıyaman
Telefon : 0(416)725 81 50/51
Faks : 0(416)725 77 92

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tüm resmi görmek için tıklayın

TARİHÇE
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 01/12/2006 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında 2547 sayılı kanunun 2880 satılı kanunla değişik 7/d-2 maddesi uyarınca kurulmuştur.
Yüksekokulumuz, insan sağlığının daha da önem kazandığı günümüzde sağlık sektöründeki (tıp, diş hekimliği, vb.) ara insan gücüne duyulan ihtiyaca yönelik olarak, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkesine karşı görev ve sorumluluk bilincine sahip, ulusal ve uluslararası sağlık standartlarında hizmet verebilecek, çağdaş, akılcı, takım çalışmasına yatkın, bilgili ve becerikli sağlık teknikerleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Bu amaçlar doğrultusunda, hale hazırda Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği ve Çocuk Gelişimi Programları bulunmakta olup, 2008-2009 eğitim yılından itibaren Çocuk Gelişimi Programına öğrenci alarak eğitim öğretime başlayacaktır.

Adres : Altınşehir Mh. Atatürk Bulvarı No:1
Posta Kodu : 02040
Telefon : +90 416 2232210

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver