Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: ~~ Forumda ki aşkınız:~~ En kankanız olan kullanıcı: Perius En şıpsevdi kullanıcı: ~~ En kibar kullanıcı: talos,saydek,Chelt,Bora,Perius,Ivy,Ein,Mara En online kullanıcı:She En kültürlü kullanıcı: farklı alanlarda bircok kulturlu kullanıcı var En sabırlı kullanıcı: ben) En değerliniz: Perius,Mara,Ivy En paylaşımcı kullanıcı:Kalemzede,Ivy En ciddi kullanıcı: Chelt En sakin kullanıcı: ben) En sinirli kullanıcı: Gri Forum genelinde en sevilen kullanıcı:Perius,Bora,Chelt,Ivy,Ein,Abc,Sevda En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı:~~ En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı:~~ En çok konuşan kullanıcı:She En az konuşan kullanıcı:~~ En fanatik kullanıcı:~Ruj Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:Kalemzede,Perius Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı:Mara,Ivy,Perius En mütevazi kullanıcı: En kibar/efendi kullanıcı:Bora En marjinal(farklı) kullanıcı:~~ En gerçekçi kullanıcı:saydek En güzel kullanıcı:~~ En yakışıklı kullanıcı:~~ En iyi avatar'ı olan kullanıcı:Ruhsuz En iyi imza'sı olan kullanıcı: Perius En iyi nick:ben) En iyi admin:Alper En iyi süpermoderatör:~~ En iyi moderatör:Perius |