Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2011, 23:07   #7
Afrodit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkekler Kadınları Neden Dinlemez?

Gri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alğılamak nedir bilmiyorum. Türkçede böyle birşey yok.
Konunun yayınlanmasına aracı olmak demek konu içeriğini sahiplenmek demek değildir.
Sahiplenip de konuya kendi fikirlerini beyan edenlerin düşüncelerine zıt düşen yazılar yazmak hiç değildir.
Ben size yorum yaptım mı? Sizin yorumunuzu merak ettim mi?
Sizin hakkınız ne, haddiniz ne gülmek? (Üzerinize alındığınız çok belli, samimi olun ve inkar etmeyin)
Bu konudan beklentim yorum yaparak terketmekken sizin bana karşı verdiğiniz cevap kabacaydı.
Sizin umurunuzda olmayan şeyler olduğu gibi bu konuya katılanların ve benim de umurumda olmayan şeyler vardır, sizin düşünceleriniz mesela.
Destan ve forum kelimelerinin manalarını, nasıl kullanılmaları gerektiğini (ben zaten iyi biliyorum rehavetine kapılmadan) tekrar araştırmalısınız.

Önce Alğılamak Kelimesini Siz Madem Google'dan Yardım Almıyorsunuz Ben Yazayım.. Türkçe'de Böyle Bir Kelime Yok Ya

Alğılamak :Anlamak, Kavramak, İdrak Etmek..

Yukarda Yazmışınız ''
Ben size yorum yaptım mı? Sizin yorumunuzu merak ettim mi?'' Konuya Çok Güzel Bir Yorum Yapmışınız, Yorum Yaptımmı Diye Soru Yöneltiyorsunuz Nasıl Bir Çelişki, Neden Diğer Arkadaşlarda Sizin Gibi Yorumlar Yapmadı İlla Ki Ters Yorumlar Yazarak Size Cevap Yazılmasını İstediniz Sanırım, İsteginizi Değerlendirdim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bundan Sonra Yazacağınız Yorumlara Cevap'da Yazmayacağım..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan