28 Ağustos 2011, 02:27
|
#25 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Hêг πêysê.
Tüm renkler griye boyansa ve siyah hasret kalsa beyaza. Hiç bitmeyen bir melodi olsan, dinlesem ve ağlasam. Ve ay kıskansa seni, gecelerime doğuyorsun diye. * Hırs bürümüş insanların gözlerini, sanal hırslar. İnanılır gibi değil ve odukça komik geliyor. Tedavisi var mıdır? Bilinmez. Mersin'e gidecektim aslında yarın, annemler gidiyor. Hiç gidesim yok, hem de hiç.. Yalnızım evde, ehe mutluyum da. Yalnız rica üzerine sıkma ve tantuni getirirlerse bana çok memnun olurum. Sıkıldım fena şekilde. Dünüme ve bugünüme damgasını vuran keman & şiir. Ve ve ve Gabriel Faure - Pavane, ağlatır adamı. Ben ağlamam da, oldu ki yanlışlıkla akarsa yaş falan. Toz kaçtı mı desem diye düşünürüm. Hamarat ve cici ev kızları modu, bir de umutsuz ev kadınları çıktı değil mi? Soğan doğradık biz. '' Gitmeseydin bu kadar çok şair olmazdı mesela, Bu kadar sık ayrılık şiirleri yazılmazdı, Ve Farid FARJAD kemanı bu kadar iyi çalamazdı ''Goleh Pamchal'' diye bir şarkı da olmazdı Bende sövmezdim yerli yersiz aynalara, Simit yerine taş atmazdım beyaz martılara, Gitmeseydin Adını yazmazdım dip boyası gelmiş duvarlara, Ve kazmazdım mezarımı her gün defterlere, kağıtlara, Kaleme böyle kötü davranmazdım gitmeseydin, Anneme de... '' Alıntısını yapayım, okuyup okuyup maziye daldım. Ama boğulmadım. * Sonbahar'a girelim artık hadi, ver ellerini.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |