Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2011, 20:56   #6
Difuzyon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2 ayrı sitede tarama yaparken else olayı

xx.xom sitesinden aldığın veriye dayanarak içinde "proxy" kelimesi geçiyorsa gzline işlemini yapıp socket bağlantısını kapadığını yazıyor.Buraya eklemen gereken (elseif) "şayet bu bir proxy değilse" ibaresiyle alakalı bir satır aramak olmalıdır.
Bu satır "proxy" sorgu satırının hemen bitiminde olacak bir satırdır ki kesinleşen bu veriye dayanarak 2. bir bağlantıyı açıp alt satırına eski bağlantıyı sonlandıracak komutu girmelisin.

Böylelikle yeni bir socket ile yy.com bağlantısından yeni bir sorgulama işlemine başlayabilirsin.

Daha stabil bir düşünce içerisine girecek olursan sockrename ve socklisten komutlarına da bir göz atmanı tavsiye ederim.

WingmaN'ın (haliyle benim) biraz önce yukarıda belirttiğim aranacak olan satırı bulmanda yardımcı olacak verilere ihtiyacı olduğu aşikardır.Çünkü her sitenin kendi özgü satır\bilgi içeriği vardır ve bunlar sabit değildir.

Bir önceki konuda da dikkatini çekmiştim,bu yönde içeriği kendine mahfuz konuları açmak yerine PM ile yoluyla yardım alabileceğini hatırlatırım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver