|
WingmaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Düzelttim kendi post'umu, Bu kodun üzerinde timer'sız yapamazsın kontrol ettiğin site üzerinden gelen cevab'a gzline çektiriyorsun.
Site bilgileri belli olsa, belki bişeler yapabilirdim, ama bencilliğin sınırlarını zorlar gibi baktırdığın sitelerin çok özel olduğunu düşünüp, siteleri vermemen üzerine tepki vermedim değil. Sebeb:
" proxy isin %bilmemne " çekilmiş, biz onun başına, eğer değilse diye bir işlem koyarsak, bütün site verilerini de eklemiş olacak yani, proxy olsa da olmasada, kpro2 yi otomatik çalıştırır.
|
Siteleri yazmamadaki sebeb bencillik ve özel olmasından tam aksine herkese acık bir site. fakat bu sitede benim almış oldugum bir sorgulama php si var onu burada verirsem. örnek r.php?q=ip şeklinde bana verilmiş olan bi sayfa var bunu burada verirsem hak yemiş olurum.
Ayrıntılı bilgi için :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
benim sordugum soruda ise 1.taramayı localhost üzerinden 2.yi bu site üzerinden yaptırıcaktım.. neyse saglık olsun teşekkürler.
----------
" proxy isin %bilmemne " çekilmiş, biz onun başına, eğer değilse diye bir işlem koyarsak, bütün site verilerini de eklemiş olacak yani, proxy olsa da olmasada, kpro2 yi otomatik çalıştırır.
eğer yapabilirseniz şu tarz bişiy var.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias ircproxy {
if ($1) {
inc %xx
sockopen $+(ircprx*,%xx) ircproxy.net 80
sockmark $+(ircprx*,%xx) $1
}
}
on *:sockopen:ircprx*:{
var %s sockwrite -n $sockname
%s GET /yok.php?q= $+ $sock($sockname).mark HTTP/1.1
%s Host: ircproxy.net
%s $crlf
}
on *:sockread:ircprx*:{
var %x [ $+ [ $sockname ] ]
sockread %x [ $+ [ $sockname ] ]
if (*proxy not* iswm %x [ $+ [ $sockname ] ]) {
msg #scan ( $+ $time $+ ) $+( 4 $chr(32),$sock($sockname).mark),$chr(32)) 1IP Adresi temiz..
halt
}
if (*SOCKS*Proxy* iswm %x [ $+ [ $sockname ] ]) {
gzline $+(*@,$sock($sockname).mark) : 1IP adresinizde 4PROXY ( SOCKS ) 1giri?i tespit edilmi?tir. $date $time $+([,%botnick,])
sockclose $sockname
}
}
on *:SNOTICE:*:{ if *Client connecting* iswm $1- { who +I $9 } }
raw 352:*:{ ircproxy $4 }
şimdi bu 1. codemiz olsun. taranan ip eger temiz ise proxy not listed diyor. echo mesajı olarak
bu durumdan yola cıkılarak
2.codeyi elseletebiliriz.
raw 352:*:{ ircproxy $4 }
else { ircproxy2 $4 }
}
ben bu tarz bişey yaptım ama olmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.