Cevap: Burn Bitanem Iyiki Dogdun. Nice Mutlu Senelere
Dark ; Teşekkür ederim.iyi dileklerin için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Slipknot ; Yaradan kimsenin yüzünü somurtmasın ama benim daha fazla somurtmasın (amin) teşekkür ederim iyi dileklerin için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ein ; Bitanem sen sona kalamazsın ki.Sen benim hep özelsin bende senin için öyleyim biliyorum.Burda tanıstıgım ve kendime sıcak gördüğüm nadir insanlardan birisin seviyorum seni bitanem,çok sagol iyi dileklerin için ;** LeyLa ; Tatlım seni unutmak ne mümkün Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben daha yeni doğdum 17:30 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) saniyeliğim şuan hehehe Wingman ; O hallettiğini de görelim bir zahmet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Semih ; Çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |