Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2011, 18:26   #600
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. Aze ; "Yanlış bu sözcükler. yanlış bu dokunuşlar, yanlış bu anlaşılma isteği.Bir sokaktan, kendiminkine nasıl geçmeliyim. sınırlarımı böyle yitirmişken..."
  2. Barbie ; artık kim sana nasıl ulaşır? Öyle bir serüven ki hayat sevgili küçük ırmak; karanlıkta polyannalar, ışıklarda palyaçolar oynaşır.
  3. Chelt ; Her şey bizdir ve biz her şeyiz; peki ama, her şey bir hiç olduğuna göre bu neye yarar?
  4. Dark ; Bir yastığa ne kadar yumruk atsan da çürütemezsin.
  5. Kalemzede ; Kafamın içinde tepinip duran kuruntularıda başıboş bıraktım.varsın beynimi oysunlar !
  6. NeFeS ; Öyleyse yerin dibine batsın namuslu yaşam !
  7. She ; Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip yüreğine konar.
  8. Siyah ; Bana insanlardan mı bahsediyorsun? insanlar mazide ve tarihin yaprakları arasında kaldılar. bu gördüklerin birer karikatürden başka bir şey değildir.
  9. Wingman ; Gerçekler nerde,hüzünler çoğalmış.Aşk için kurduğum düslerin yerini kocaman yanılgılar almış.Geri dönemem ölümden beter yenilgiler.Gözyaşlarım birer birer uykularımda toplanmış.
    Gece oldu sözüm bitti uykum geldi yatagım boş üşüyorum,nerdesin.
    Tükendim artık sen yoktun hiç olmadın ben ağladım sen güldün,nerdeyim..
  10. yagmuR ; Can bir şaraptır, insan onun destisi; Beden bir ney gibidir, kan o neyin sesi. Hayyam, bilir misin nedir bu ölümlü varlık: Hayal fenerinde bir ışık pırıltısı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver