Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım o
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sohbetini sevdiğim hatunlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bu aralar koptuk sanki biraz..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Halen tanışmamış olmamız çok ironik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun bir süredir yok, düzenini kurup mutlu olduğunu umdum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sohbeti keyifli biridir
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bugün dönmüş olduğuna en sevindiğim insan, çok çok özlemişim..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Laf sokmalarıda olmasa, hoş sohbet biri.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aramıza en son katılan bence katılanlardanda en değerlilerden biri
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Birgün beni gerçekten dövecek ben ondan korkuyorum:
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |