Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2011, 12:53   #595
GÜLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Sevdiğim değerli hatunum çokça seviliyor
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:hanım hanımcık tatlı üyelerden
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Beni özleyen abi yeri ayrıdır bende çokça sevilir
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanıcam tanıcam ama tanıyamadım
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Tolga bitanedir oda seviliyor
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sessiz sakin hatun seviliyor
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Tanıdığımdan beri asker hala bitmedimi acaba askerliği
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Dostluğunu,arkadaşlığını sevdiklerimden seviliyor
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Cıvıl cıvıl hatun,bana karşı biraz soğukkanlı olsada seviliyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver