Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2011, 16:45   #9
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help'e Girişte uyarı Yardım.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:Join:#operHelp: { set -u7 %gNick $nick | timer 1 2 .kontrol } alias kontrol { if (!$regex($nick(#operHelp,%gnick).pnick,@|&|%|~)) { msg #opers %gnick #OperHelp Kanalına Girdi Yardım Bekliyor.. if (!$nickler(#OperHelp)) { msg #Opers %gnick İle İlgilenecek Online Oper/Admin Yok! } else { msg #Opers %gnick yardım bekliyor Online Oper/Admin`Ler İlgileniniz: $nickler(#operHelp) } } } on *:Join:#operHelp: { set -u7 %gNick $nick | timer 1 2 .kontrol } alias kontrol { if (!$regex($nick(#operHelp,%gnick).pnick,@|&|%|~)) { msg #opers %gnick #OperHelp Kanalına Girdi Yardım Bekliyor.. if (!$nickler(#OperHelp)) { msg #Opers %gnick İle İlgilenecek Online Oper/Admin Yok! } else { msg #Opers %gnick yardım bekliyor Online Oper/Admin`Ler İlgileniniz: $nickler(#operHelp) } } } alias nickler { var %i = 1, %t = $nick(#operhelp,0) while (%i <= %t) { if !$regex($nick(#operHelp,%i).pnick,~|+) && ($nick(#Helper,%i) !isreg #operHelp) { set %nickler $addtok(%nickler,$nick(#operHelp,%i),32) } inc %i } return $remove(%nickler,$me) unset %nickler }

bu sekilde bir deneyin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver