|
Su`Perisi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sayın MesqeN,
#x kanalında bulundugunuz genel pencereye ''//ns ajoin add $chan'' komutunu uygularsanız ''#'' kullanmadan #x kanalını listemize almıs oluruz.
Sordugunuz soru client'e girmekte burası IRCd/Services Soru/Cevap bölümüdür.Bu tarz soruları o bölümde sorarsanız daha iyi olur bölüm kurallarını okursanız sevinicem.
Daha önceki sordugunuz soruda, /ns ajoin add #x komutunu kullanmadan kanal listeme ekleme nasıl yaparım dediniz şimdide, verdiğim cevaplarda /query'e ne gerek var daha kolayı /ns ajoin add #x yaparak ajoine alırız diyorsunuz.Bence sordugunuz sorularıda ele alarak mantık ve kontrol içerisinde sorarsanız mesguliyete sebep vermeksizin Soru/cevap güzel bir sekilde ilerler.Sordugunuz soruya gelince;
Cevap verdim, çünkü akıllarda soru işaretleri kalmaması acısından belirtmek istedim.Bunu da bilmenizi isterim.İyi IF'ler.
|
bende size Verdiginiz Komutlar CR Server Sisteminde DisabLe yani kapalı oldugunu Söyledigimi sanıyorum CEVAPLARIN İCİN Teşekkür ederim..