Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2011, 23:23   #1591
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü

Su`Perisi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sayın MesqeN,

#x kanalında bulundugunuz genel pencereye ''//ns ajoin add $chan'' komutunu uygularsanız ''#'' kullanmadan #x kanalını listemize almıs oluruz.

Sordugunuz soru client'e girmekte burası IRCd/Services Soru/Cevap bölümüdür.Bu tarz soruları o bölümde sorarsanız daha iyi olur bölüm kurallarını okursanız sevinicem.

Daha önceki sordugunuz soruda, /ns ajoin add #x komutunu kullanmadan kanal listeme ekleme nasıl yaparım dediniz şimdide, verdiğim cevaplarda /query'e ne gerek var daha kolayı /ns ajoin add #x yaparak ajoine alırız diyorsunuz.Bence sordugunuz sorularıda ele alarak mantık ve kontrol içerisinde sorarsanız mesguliyete sebep vermeksizin Soru/cevap güzel bir sekilde ilerler.Sordugunuz soruya gelince;

Cevap verdim, çünkü akıllarda soru işaretleri kalmaması acısından belirtmek istedim.Bunu da bilmenizi isterim.İyi IF'ler.

bende size Verdiginiz Komutlar CR Server Sisteminde DisabLe yani kapalı oldugunu Söyledigimi sanıyorum CEVAPLARIN İCİN Teşekkür ederim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver