19 Ağustos 2011, 23:50
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İF Kızları Futbol Turnuvası Maç Sonucu
| MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Merhaba Sevgili Futbol Severler. Dün Akşam Oynanan İF Spor ile Chat Belediyespor arasındaki ezeli mücadelenin galibi Chat Belediyespor oldu. Chat BelediyeSpor Dakika 4,110 Sevda Dakika 63 SimHa Penaltı Vuruşları SimHa MeLekSy Perius YagmuR Pillibebek -PariS- Ein Sevda Toplam 8 Gol Keyifli Paylaşımlar İHA (İF Haber Ajansı) |
| MeLekSy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ehhh ben Demiştim Demek istemiyorum Ama Ben demiştim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En büyük Chat Belediye Sporrr Oleeeey Oleyyy OLeeeeeeeyy Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Süper bir ekip ile çalıştık ve bizler antremanlı çıkış yapmıştık sahaya. Bunun da, karşılığını almış olduk,. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) Hakemlerimizin de, Adaletli yönetimini tabi ki, inkar edemeyiz; Bu başarımızda. Ben buradan kadromuzu Tebrik ediyor + başarılar'ının devamını diliyorum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. BraVoOo. . . . BraVoOo . . . . Bizlere. . . . |
| |