Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2011, 12:40   #13
Perius
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 54. Hafta Çok Bilmiş "Perius"

Ivy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam yine ben Sorular gelsin ;

1- " Bazıları yağmuru hisseder, bazıları ise yalnızca ıslanır. " bu sözün sende bıraktığı etki nedir ?
2- Aşağıdaki kelimeler ve kişiler -ilk olarak- sana ne çağrıştırıyor acaba.

Zeki Müren - Merhamet - Nefret - Özdemir Asaf - Sonsuzluk

3- Hayatın boyunca asla affetmem diyebileceğin biri oldu mu ? Ya da sana ne yapılırsa asla affetmezsin ?
4- Forumda en fazla vakit geçirmeyi sevdiğin bölümler neler ?
5- Hayatın boyunca yaptığın en büyük çılgınlık ?
6- Şuan ne hissediyorsun ?

1. Hayatın görünen yüzüne odaklanan insanlar için, herşey sıradan olağan rutin bir düzendir. Hayat bir çok güzellikler sunar insanlara, her yağan yağmur bir umuttur, her esen rüzgar aslında herşeyin geçici olduğunu belli bi yaşam şekline, düşünce kalıbına takılmamayı hatırlatır insana. Herşey anlamlıdır mevsimlerinde, gökyüzündeki yıldızlarında ama tek anlamları yoktur herkes kendince bulur birşeyler.

2.
Zeki Müren : Kadife ses, beyefendi, narin, hassas bir kişilik geliyor aklıma. Sanata hayranlık duymuşumdur sanatkar olarak gerçekten hakkını veren sayılı kişilerden birisi.
Merhamet : En asaletli duygulardan birisi. Tv de gördüğümüz karnı doyrulamayacağı sebebiyle sıcak kumların üzerine bırakılmış bir deri, bir kemik bebeği gördüğümüzde içimizde bir şeyler oluyorsa hala umut var sanırım bizim için.
Nefret: Nefret ağır bir yük, enerjimi en çok tüketen duyguların başında geliyor. Mümkün olduğunca taşımamaya çalışıyorum unutmak en büyük yardımcım bu konuda.
Özdemir Asaf: Gönül önderlerinden, etkileyici sözleri şiirleri olan birisi..
Sonsuzluk : Yaratıcı sonsuzdur ve o bizi kendi suretinde yarattı. Biz sonsuzluk olarak var olduk ve hep sonsuzluğu düşledik. Sonsuz olabilmek için, maddi bedenlerin sınırlarını aşabilmenin yollarını aradık. Ne zamanki yaratıcının sıfatlarını içimize yerleştirdik işte o zaman sınırsızlığı, sonsuzluğu keşfettik. Mevlana, Yunus Emre.. sonsuzluğun o muhteşem doğasını sonuna kadar yaşayan fani dünyanın bireyleri..

3.
Hayatta affetmediğim kişi düşünüyorum yok sanırım. Çok tabiki olumsuz durumlarla karşılaşmışımdır, üzen, kıran insanlar olmuştur. Ama ben unutmaya kendimi alıştırdım. Affedilemeyecek bir durum yok, sonuçta kin ve nefret cidden büyük bir ağırlık üzerimde taşımak istemem çünkü ciddi manada psikolojimi etkiliyor.

4. Forum oyunlarına çok takılıyorum sanırım Arada birşeyler yazmak istiyorum oradaki bölümlere yazıyorum güzel oluyor.

5. Daha yeni yaptım o çılgınlığı, başka bir şehire tayin istedim

6. Şu an çok sakin, rahat hissediyorum kendimi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver