Bebek.
Askerin biri bir gün ormanda yolunu kaybetmiş, gece olunca köye ancak ulaşabilmiş. Bir kapıyı tıklamış, karşısına yaşlı bir adam çıkmış. Asker: - Amcacım tanrı misafiri kabul edermisiniz. Yaşlı adam: - Evladım ne demek, hele ki sen bir askersin, seve seve buyur içeriye. Yaşlı adam ısrar etmiş bizim askere; - Evladım sen hasta gibisin burası soğuk olur, sen git bebeğin odasında yat. Asker: - Hayır amca olmaz öyle şey hem bebeği rahatsız etmeyeyim. Yaşlı adam gülümseyerek: - O çoktan uyumuştur evladım. Neyse ki bizim asker küçük evin soğuk girişinde ki odada yatar. Sabah olur bizim asker yüzünü yıkamak için lavobaya gider yüzünü yıkar, o sırada kendisine kar gibi beyaz bir havlu uzatılır, birde bakar ki havluyu uzatan dünya güzeli huri benzeri bir genç kız. Asker hemen sorar: - Kimsiniz acaba? Güzel kız kısa ve öz cevap verir; - Benim adım bebek, ya siz. Asker biraz üzgün cevap verir. "Bende eşşolu eşşek" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |