12 Ağustos 2011, 22:48
|
#592 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aramızda ufak tefek sürtüşme de olsa severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmadık
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Songülümm pek çok severim, canımın içi, kardeşiiim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Herkese canım dese de bana ayrı can'ım der.. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hayırlı olsun Berk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Osman eskiden pek bir samimiydik.. Hatta ossi derdim, güzel sohbetlerimiz oldu. Bildiğini söylemekten çekinmez osman.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Baharım ayrı düştü sohbetlerimiz ama kalplerimiz birdir hep.. Geçmişim, bugünüm, geleceğim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Melisim güzellik abidem, kendisini çok severim.. Geçmişim olarak görüyorum, benzeşiyoruz.. Hayatı boyunca hep mutlu olur sevdikleriyle inşallah.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Akif faceden sık sık konuşuyoruz rastlaştıkça, değişmiş herhalde :p
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışma fırsatımız hiç olmadı, profilden profile..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yosun'un nickini görünce zarafet akıyor..
|
| |