Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2011, 22:48   #592
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi.
  1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aramızda ufak tefek sürtüşme de olsa severim.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmadık
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Songülümm pek çok severim, canımın içi, kardeşiiim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    . Herkese canım dese de bana ayrı can'ım der..
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hayırlı olsun Berk
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Osman eskiden pek bir samimiydik.. Hatta ossi derdim, güzel sohbetlerimiz oldu. Bildiğini söylemekten çekinmez osman.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Baharım ayrı düştü sohbetlerimiz ama kalplerimiz birdir hep.. Geçmişim, bugünüm, geleceğim.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Melisim güzellik abidem, kendisini çok severim.. Geçmişim olarak görüyorum, benzeşiyoruz.. Hayatı boyunca hep mutlu olur sevdikleriyle inşallah.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Akif faceden sık sık konuşuyoruz rastlaştıkça, değişmiş herhalde :p
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışma fırsatımız hiç olmadı, profilden profile..
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yosun'un nickini görünce zarafet akıyor..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver