Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2011, 17:04   #589
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi
  1. Cursed ; Bir "kurbağa testi"nden çıktı gençliğimin bitiş düdüğü... "cadı masalları" çağındayız, kötülerin şiirlerini söylüyor şarkılar.
  2. Dark ; Küçükken annem, yerde ekmek görünce: yükseğe koy kuşlar yer derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk, acaba kuşlar mı yedi ?
  3. Ein ; Muhtaç olduğun kudret, damarlarındakı asil kanda mevcuttur!
  4. Ivy ; Hiçbir şey hayat kadar şaşırtıcı değildir, kitap hariç.
  5. Kalemzede ; Bir silgi gibi tükendim ben. başkalarının yaptığını silmeye çalıştım: mürekkeple yazmışlar oysa . ben kurşun kalem silgisiydim. azaldığımla kaldım.
  6. miZah ; ''Arabayla uzaklaşırken arkanızda bıraktığınız insanların düzlükte ufalarak nokta haline gelip kaybolduklarını gördüğünüz anda hissettiğiniz o duygu nedir? fazlasıyla büyük bu dünya, bizi ezip geçiyor duygusudur bu; ve vedadır. ama biz yine de gökyüzünün altında bir sonraki çılgın maceraya doğru koşarız."
  7. Semih ; Şeytanın yarattığı bir gökkuşağı gibidir kıskançlık. kendini tutsak, kıskandığını özgür görürsün.
  8. staywithme ; Hepimiz, diğer çocukları merak eden çocuklarız.
  9. Wick ; Özgürlük 2 kere 2 nin 4 ettiğini her zaman söyleyebilmektir.
  10. yoSun ; Hayatın kendisi 'halüsinojen.' oksijenin kendisi uyuşturucu. öyle bagimlisi olmuşuz ki, birkaç dakikalik eksikligi öldürüyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver