Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2011, 11:03   #8
yagmuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 53. Hafta Çok Bilmiş "yagmuR"

sevgili Perius'um : )
1.bu soru acaba 10 yıl once sorulmuş olsaydı şimdiki cevabım ile aynı olur muydu?kesinlikle hayıR..kocaman bahceli,kocaman kutuphanesi olan bir evin içinde etrafımda sevdigim erkekten cocuklar icinde hayal ediyorum kendimi..hayal ettigimiz kadarız nasılsa
2.en sevdigim soz:* sag miR ,wo ist mein liebling*
3.dinlemekten hiç bıkmadıgım iki şarkı vaR biri Sezen Aksu & unuttun mu beni? digeri Emre Aydın & duymak istiyorum..ilginc olanı iki şarkı bana sadece aynı seyi hatırlatıyoR..
4.bunu bana mı soruyorsun : ) uzman oloan sensin..terazi hem sanslı hem sanssız sanki..sence nasıl Perius?
5.onumuzdeki yıl evli,mutlu ve cocuklu ins. . .ne kadar kolay gorunen ama bir o kadar gerceklesmesi zor bir dilek : )
6.yanılmıyorsam milliyet blog kosesinde okumustum.neyi cok istersek onu bulurmusuz şu evrende..başarı isteyen başarıyı,huzur isteyen huzuru ve sanırım aşk isteyende aşkı..bu durumda biz istemiş,biz bulmuş oluyoruz : ) bazen de hic aklında yokken,hic ummadıgın bir yerde aşk olabiliyor.bu ara anlamsız cümleler yazmak istiyorum.yuzlerce binlerce acaba aşk yakında bir yerlerde mi? : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver