|
Ecrin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
herkes kendince bir görüş içerisindedir kimine göre Master kötü derler icinde olan yüz yüze görüşenler bilir ben gibi yüz yüze görüşene kadar düsüncelerim azda olsa farkliydi ama insanlari reelde tanidiginda nasil biri olduklarini görebiliyorsun bende cok kavga etmiş birbirimize girdigimiz günleri bilirim Master abimi reelde gördügümde cok farkli oldugunu cok babacan yardimsever kaliteli biri oldugunu gördüm tekrar söyluyorum siteyide süper yonetiyor bizleride çok seviyor Master abim seni seviyoruz (: |
Hmm. Yüz yüze görüşünce iyi tanınıyor demek. Sen tanıdığını düşünüyorsan biraz daha hayattan tecrübeye ihtiyacın olacak.
Neyse konuyu baltalamadan bir kaç şeyde ben karalayım. 2 sene kadar benimde takıldıgım ve Sindy'le beraber çalışmışlığım oldu. Yönetimdekilerin bir çoğunu tanıyorum ve başarılı bir kadrosu var. Arada yetkilerini egolarını tatmin etmek için kullanan şahıslarda var. Olmasa iyi ama belkide tek zevk aldığı tek şey odur diyip eğlenmeye devam etmek daha mantıklı geliyor. Bir çok kişininde bahsettiği gibi cinsel domainler görüntü kirliliği versede Global sohbet odalarında eskiden gördüğüm kadarıyla rahatsız edicek nick ve sohbetler pek rastlanmıyor. Ne oluyorsa özelde artık. :P
Başarılarının devam'ını diliyorum. Sindy'ede burdan selam edelim pek görüşemiyoruz. Yakın zamanda fırsat bulup gelicem yanına. Öptüm by :P